Lähde tuvasta - Nauti elokuvasta

Hammaskeiju

27.05. - 28.05. 2023

Lauantai        klo 17:00

Sunnuntai      klo 14:00 ja 17:00

Kielletty: Sallittu kaiken ikäisille

Kesto: 1 t 25 min

Liput: 8,00 €

Ohjaus: Caroline Origer

Pääosissa: 

Lyhyesti: Rakastettavan tohelo, orvokkeja kylvävä aloitteleva hammaskeiju Violetta päätyy erinäisten sattumusten kautta jumiin ihmisten maailmaan. Siellä hän lyöttäytyy yhteen 12-vuotiaan Maxien kanssa, joka hänkin on eksyksissä uusien perhekuvioiden ja suurkaupunkiin muuton seurauksena. Maxie kaipaa takaisin maalle ja Violettan on löydettävä tie takaisin keijumaahan. Omia ongelmiaan ratkoessaan ystävykset päätyvät pelastamaan vanhan tehtaan raunioihin syntyneen puutarhan. Heidän taidoilleen onkin käyttöä!

Hammaskeiju on sydämellinen ja hauska seikkailu, joka kääntää heikkoudet voitoksi ja osoittaa, että tosiystävän rinnalla kaikki on mahdollista. 

Traileri


Hirttämättömät

28.06. - 01.06. 2023

Sunnuntai     klo 19:00

Tiistai            klo 19:00

Keskiviikko   klo 19:00

Torstai          klo 19:00

Kielletty: K-7

Kesto: 1 t 30 min

Liput: 10,00 €

Ohjaus: Andrei Alén

Pääosissa: Andrei Alén, Aku Hirviniemi, Ona Huczkowski, Kari Hietalahti, Hannele Lauri, Deogracias Masomi, Ada Laine, Bárbaro el Urbano Vargas, Lydia Ofi Teresia, Janne Kataja, Kelet Kelet

Lyhyesti: Tulevaisuuden Suomi on muuttunut pähkähulluksi. Tylsistynyt nuori, Viola, saa mestarillisen idean. Hän päättää huijata surullisenkuuluisaa Yksinäistä Ratsastajaa ja hänen apuriaan Tontoa. Viola tekaisee itsestään etsintäkuullutuksen, ja ottaa Gonzales-nimisen maatierosvon identiteetin. Viola/Gonzales antautuu omituiselle rosvokaksikolle, joka nyt uskoo saavansa tästä maantierosvosta hyvän palkkion. Kaksikon kuljettaessa Gonzalesia hirteen he eksyvät aavikolle. Päivän matka muuttuu seikkailuksi, joka koettelee kolmikon fyysistä resilienssiä ja henkistä kypsyyttä.


Traileri

.


Suomen Elokuvasäätiö tukee teatterin toimintaa 2023

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita